در این ویدیو سایز فرمر مناسب ناخن مشتری می باشد و نیاز به استفاده از قیچی نیست. با استفاده از سرسوهان کاغذی نرم سطح ناخن مشتری را خراش دهید. مراحل انجام کاشت و مواد مورد استفاده در کاشت ناخن میکس هیچ تفاوتی با کاشت ناخن با پودر ندارد، به همین دلیل هزینه این کاشت نیز تفاوت چندانی با کاشت ناخن با پودر ندارد تنها عامل تفاوت قیمت استفاده از تاپ شاین است. برخی از ناخنکاران عزیز از ضدقارچ استفاده نمی کنند و با استفاده از پد کلینزر و الکل سطح صدف ناخن را از چربی و الکل پاک می کنند این روش نیز تاثیر گذار است اما استفاده از ضدقارچ روش مطمئن تری می باشد. مراحل آموزش کاشت ناخن میکس تفاوت چندانی با مراحل کاشت ناخن با پودر ندارد و تنها تفاوت استفاده از تاپ کات یا همان تاپ شاین ژل در انتهای کار است. لایه ژل رویی معمولا تاپ شاین ژلیش است. قبل از زدن تاپ شاین با استفاده از فرچه یا براش، گردهای ناخن را از روی ناخن پاک کنید. در این مطلب کاشت ناخن میکس با استفاده از فرمر آموزش داده می شود. سر سوهان را به ارامی روی ناخن بکشید و از وارد کردن هرگونه فشار بپرهیزید چراکه اصطکاک ایجاد شده تولید گرما و احساس سوزش در دست مشتری می کند. با استفاده از سوهان الماسه مخروطی ناهمواری های احتمالی سطح مواد را از بین ببرید و ضخامت مواد را کمی کم کنید. با استفاده از نیپرپوست های اضافه اطراف ناخن را ببرید و جدا کنید. اگر پرایمر را فراموش کنید کاشت ناخن هوا می گیرد و یا ممکن است به صورت کامل از ناخن جدا شود.
اگر دوست دارید این نوشتار را داشته باشید و مایل به دریافت اطلاعات بسیار بیشتر در مورد 0 تا 100 کاشت ناخن لطفا به بازدید از وب سایت ما.
پس از نصب فرمر دقت کنید کنید که فرمر با صدف ناخن در یک راستا باشد و به سمت بالا یا پایین خمیدگی نداشته باشد. دقت کنید که تاپ شاین استفاده شده پس از خشک شدن نوچی نداشته باشد تا کاشت زیباتر و درخشان تری داشته باشید. عموما در مواد گذاری وان بال اگر مواد گذاری را صحیح انجام داده باشید و از لیکویید نیم چرب استفاده کرده باشید سوهان کشی خیلی کوتاه و راحت انجام می شود. دقت داشته باشید که ضخامت مواد گذاری در حد استاندارد باشد و از مواد گذاری خیلی نازک و یا خیلی ضخیم بپرهیزید. دقت کنید که به کراتین صفحه ناخن آسیب وارد نکنید و صدف ناخن را نازک نکنید. اگر مشتری بر روی کاشت ناخن میکس از لاک با رنگ های مختلف استفاده کند کاشت ناخن رنگ نمی گیرد. اگر کاشت ناخن در اثر تماس با مواد رنگی مانند ادویه ها رنگ بگیرد به راحتی و با استفاده از پنبه و استون قابل تمیز کردن است. با توجه به مکان سالن و مهارت ناخن کار هزینه کاشت ناخن میکس متغیر است و هزینه ای بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تومان دارد. در این مرحله می تونید بغل های ناخن را جمع کنید و قوس صحیح روی ناخن را ایجاد کنید. پس از سوهان کشی فرم وقتی از کنار به ناخن نگاه می کنید باید قسمت بلند شده ناخن با مواد و خط کنار صدف ناخن در یک راستا بوده و خطی راست ایجاد کنند. شما با مطالعه این مطلب به راحتی می توانید کار خود را در کاشت ناخن میکس شروع کرده و کسب درآمد کنید. منظور از کاشت ناخن میکس همان کاشت ناخن با پودر می باشد و تنها تفاوت آن در این است که دارای حالتی براق و شیشه ای بوده و در انتهای کاشت، ناخن کاشته شده را با تاپ شاین ژلیش کاور می کنید.
پرایمر بین صدف ناخن و مواد کاشت ناخن مانند چسب عمل می کند و باعث ماندگاری بیشتر کاشت ناخن می شود. کوتیکول ها باید به صورت کامل برداشته شود، باقی ماندن کوتیکول بر روی صدف ناخن باعث هوا گرفتن کاشت ناخن می شود که این امر احتمال بروز قارچ را افزایش می دهد. با استفاده از سر سوهان مانیکور اشکی کوتیکول ها را از روی صدف ناخن بردارید. برای مواد گذاری بهتر و سریعتر می توانید از قلم اشکی یا وان بال استفاده کنید. برای انجام یک کاشت با دوام و زیبا باید قبل از شروع به کار، مانیکور خشک انجام داد. اگر تمایل دارید یکی از محبوب ترین آموزش ها در زمینه کاشت ناخن را که بسیار کاربردی و پراستفاده می باشد، یاد بگیرید تا انتهای مطلب با ما همراه باشید. کاشت ناخن میکس دارای درخشندگی بالایی است و اگر برای کاشت از پودر هلویی استفاده شده باشد بدون ژلیش و لاک هم ظاهر بسیار شیک و زیبایی دارد. این مرحله بسیار مهم است و بهتر است انجام شود. در زیر مراحل انجام کاشت ناخن میکس توضیح داده می شود. به دلیل استفاده از لیکویید در کاشت ناخن میکس امکان آسیب به ریه وجود دارد و برای افرادی که ریه های حساس و یا آلرزی های تنفسی دارند توصیه نمی شود. برای موادگذاری با قلم وان بال حتما از لیکویید نیم چرب استفاده کنید. با استفاده از عقب زن پوست ها را به عقب برانید. اولین مرحله عقب راندن پوست های اضافه اطراف ناخن است. مراقب باشید مواد روی پوست اطراف ناخن نرود و در صورت شره کردن مواد روی پوست اطراف ناخن قبل از خشک شدن مواد با قلم آن را جمع کنید.
با ضربه های آرام قلم مواد را به طرفین ناخن هدایت کنید و با آرامی به سمت لبه های آزاد ناخن بکشید. کاشت ناخن میکس همان کاشت ناخن با پودر است که با یک لایه ژل پوشیده شده است، به همین دلیل درخشندگی خوبی دارد. با استفاده از سرسوهان الماسه استوان فرم نهایی روی ناخن را ایجاد کنید و رد سرسوهان دورگیر را از بین ببرید. فرم بغل و بالای ناخن را با استفاده از سوهان دستی اصلاح کنید و فرم دلخواه مشتری را ایجاد کنید. برای کاشت ناخن میکس می توانید کاشت با پودر را با استفاده از تیپ و یا فرمر انجام دهید. اگر در کاشت ناخن میکس از پودر هلویی یا فرنچ پینک استفاده کنید بستر مناسبی برای بسیاری از طراحی های ناخن دارد و نیازی نیست برای طراحی از لاک ژل برای بستر طراحی استفاده کنید. آموزش کاشت ناخن میکس یک شاخه از آموزش کاشت ناخن است که در آن هم از پودر استفاده می شود و هم از ژل. قلم را ابتدا داخل لیکویید بزنید و پس از آن با زدن ضربه روی پودر توپی از مواد بردارید و روی ناخن به فاصله یک میلیمتر از ریشه قرار دهید. در انتها با استفاده از روغن کوتیکول پوست اطراف ناخن مشتری را چرب کنید. به دلیل استفاده از لیکویید در کاشت ناخن میکس ممکن است برای افرادی که آلرژی پوستی دارند در پوست اطراف ناخن ایجاد حساسیت کند. اگر سایز این فرمر برای ناخن مشتری شما مناسب نبود و فرمر بخشی از ناخن را می پوشاند می توانید به مطلب کاشت ناخن شیشه ای مراجعه کنید و ویدیو نصب فرمر را ببینید.