از کارت گرافیک GTX 1050 Ti در برخی لپ تاپ های میان رده ۱۰۰۰ دلاری استفاده شده و علاوه بر این، حافظه آن هم با ۲ گیگابایت افزایش به ۴ گیگابایت رسیده است. به صورت کلی؛ در بین کارت های میان رده مدل های انویدیا عملکرد بهتری دارند که پیشنهاد میشود از آنها استفاده کنید، اما این مقدار عملکرد به حدی نیست که تفاوتش زیاد باشد. تست های انجام شده حاکی از آن است که بنچمارک بازی Ghost Recon در اکثر دقایق، بدون مشکل خاصی با سطح تنظیمات Medium و رزولوشن Full HD اجرا میشود و میتواند به واسطه افزایش دو برابری حافظه ویدئویی از عملکرد بهتری در بازی های مختلف و جدید برخوردار شود. AMD اما نتوانست با فرکانس پایین به پهنای باند مورد نظر برسد پس مجبور شد فرکانس VRAM را افزایش دهد در نتیجه مصرف برق و گرمای بیشتری داشت. و بدین طریق به ارائه کیفیت فوق العاده در پردازش و مصرف کم انرژی و موجب می گردد و نیز می توانند از راه حل های نیز برای کاربران استفاده کنند. کارت گرافیک RTX 2080 TI درای ۱۱ گیگابایت VRAM است که علاوه بر رندرگیری برای اجرای بازیهای گرافیکی نیز بسیار فوقالعاده است. اعضای انجمن Chiphell با بررسی دیتابیس TechPowerUP موفق به دستیابی به فایل بایوس کارت گرافیک RX 6950XT از سری رفرش RDNA 2 شدند.
از نقطه نظر قیمت نیز در ماه های گذشته، قیمت هر دو کارت نیز به یک ثبات نسبی رسیده و در مدل های ۶ و ۸ گیگابایتی بسیار نزدیک به هم قرار گرفتند. علاوه بر تمامی نکات بالا، باید بدانید که به طور کلی مصرف برق آن کم بوده و موجب صرفهجویی در برخی از سکههای اضافی نیز در دراز مدت میگردد. GTX 1050 Ti مصرف برق بسیار کمی دارد و این همان نقطه قوتی است که کسی انتظارش را نداشت. اما از نظر عملکرد کلی باید گفت که تراشه گرافیکی GTX 1060 کمی بهتر از رقیب میباشد و از بهره وری بهتری برخوردار است. اما GTX 1080 با توجه به کاهش قیمت مناسبی که داشته، برای رزولوشن ۱۴۴۰p و بالاتر از آن یک پادشاهی کامل است. آتش رقابت میان AMD و انویدیا حداقل از دهه ۹۰ میلادی شعلهور بوده و اکنون براساس اکثر معیارها، انویدیا تاج پادشاهی را در دنیای پردازشگرهای گرافیکی بر سر دارد.
این تراشه جدید دارای فناوری جدید ۳D V-Cache ای ام دی است که با این تکنولوژی به واسطه معماری سه بعدی، حافظه کش سطح ۳ (L3) را از ۳۲ مگابایت سه برابر کرده و به ۹۶ مگابایت رسانده است. در ضمن به نظر میرسد که GCN 1.1 هیچ ارتباطی به برخورداری از تکنولوژی تروآودیو ندارد.هدف ایامدی علاوه بر افزایش کیفیت پردازش صدا، پیشی گرفتن از رقبای بزرگ خود در عرصهی بازی و پردازش صدا است. تکنولوژی نیمههادی Navi 21 به صورت گسترده در خانواده Big Navi مورد استفاده قرار میگیرد. فریم در حالت Full HD و سطح کیفی High اجرا کند. ضمن اینکه برای اجرای عناوین مختلف با رزولوشن ۱۴۴۰p و سطح کیفی High بسیار کارآمد و مناسب است. در واقع مدل های ۸ گیگابایتی این کارت حتی به مرز ۲ میلیون تومان هم میرسند که بیشتر از اینکه قیمت واقعی باشد، قیمت حبابی و مبلغ سودجویانی است که به دلیل افزایش تقاضا از عدم کمبود این کارت در بازار سوء استفاده میکنند.
از طرفی در مقابل رقیبی به نام GTX 1060 با توجه به قیمت یکسانی که دارد، عملکرد ضعیف تری دارد که البته آنقدر محسوس نیست که تفاوت فاحشی را بین این دو کارت ایجاد کند. AMD RX 570 به نسبت AMD RX 470 تنها یک پیشرفت جزئی محسوب میشود که در مطلب «بررسی اجمالی کارت های گرافیک AMD RX 500» به آن اشاره کردیم و مهمترین تفاوت این دو مدل را میتوانیم در سرعت کلاک بالاتر و مصرف برق کمتر AMD RX 570 خلاصه کنیم. R9 390X در ۱۰۸۰p دارای نرخ متوسط ۸۱ فریم بر ثانیه میباشد که در حدود ۵ فریم کمتر از GTX 980 میباشد اما کارت AMD در کیفیت ۱۴۴۰p به میزان یک فریم بیشتر از کارت گرافیک Nvidia تولید میکند و تنها فریم برتری خود در رزولوشن ۴K نیز حفظ میکند. GTX 1080 برای استفاده از فناوری VR-ready نیز یک شاهکار قابل قبول است و میتواند تمامی نیازهای کاربران مختلف را پوشش دهد. AMD Radeon RX 580 را باید مهمترین و مستقیم ترین رقیب سنتی GeForce GTX 1060 محسوب کنیم که در بهترین حالت خودش به صورت مدل ۸ گیگابایتی روانه بازار شده و GeForce GTX 1060 در بهترین حالت خودش با یک مدل ۶ گیگابایتی روانه بازار شده که از این جهت میتوانیم برنده را RX 580 بدانیم.