حتی این امکان وجود دارد که تکنیک سوپرسمپلینگ جدید AMD که هماکنون با نام FidelityFX شناخته میشود، در کنسولهای نسل نهم هم به بهبود عملکرد کمک کند. CPU AMD FX 9370 4.4GHz 8M CacheCPU AMD FX 9370 4.4GHz 8M Cache – سی پی یو ای ام دی FX 9370 مدل جدید پردازنده های قدرتمند و حرفه ای شرکت AMD می باش.. کارت گرافیک ای ام دی مدل Radeon RX 5700 XT بر روی فرآیند 7 نانومتری و بر اساس پردازنده گرافیکی Navi 10 ساخته شده و در نوع Navi 10 XT از DirectX 12.0 پشتیبانی می کند. دلیل احتمالی سر و صدای کارت گرافیک، نشستن غبار روی سیستم خنک کننده ی اونه. شرکتهای شناختهشدهی دیگهای هم در بازار کارتهای گرافیک فعالیت میکنن که میشه روی محصولات اونها حساب باز کرد. این شرکت که توسط کمپانی بزرگ ASUS پایهگذاری شده، هم در زمینهی تولید مادربرد و هم حوزهی کارت گرافیک، حرفهای زیادی برای گفتن داره. در آخر هم بهترین برندهای این حوزه رو به شما معرفی کردیم.
به غیر از آنکه از قبل دارای مادربورد سازگار باشید، در کل بردهای X570 می تواند تمام خواسته های شما را برطرف کند، این تنها بوردی است که توانایی پشتیبانی از PCIe 4 و آخرین نسل از پردازنده های AMD Ryzen 3000 را داراست. گیگابایت که بیشتر بهخاطر تولید مادربردهای درجهی یک شناخته میشه، توانایی ساخت کارت های گرافیک در بالاترین سطح رو داره. در زمینهی تولید کارت های گرافیک، اسم سافایر با شرکت AMD گره خورده و خیلی از کاربرهایی که به GPU های ساخت این کمپانی علاقهمندن، Sapphire رو انتخاب میکنن. کارت گرافیک از بخشهای زیادی تشکیل شده. کارت های گرافیک گیگابایت موقع انجام کارهای سنگین، سر و صدای زیادی ایجاد میکنن که این مسئله برای خیلی از کاربرها، آزاردهنده محسوب میشه. بله. عوامل زیادی از جمله کیفیت ساخت، عمر کارت گرافیک رو تعیین میکنه. پاسخ بدیم. برای همین اول تفاوت پردازنده گرافیکی و کارت گرافیک رو توضیح دادیم و بعد عوامل موثر بر کیفیت کارت گرافیک رو مرور کردیم. سی پی یو های قوی بدون پردازنده گرافیکی اختصاصی نمیتونن از همهی توان خودشون استفاده کنن، بنابراین AMD هیچکدوم از CPU های این سری رو بهصورت APU (با پردازنده گرافیکی مجتمع) تولید نکرده.
این دسته از محصولات گیگابایت به داشتن سیستم خنککنندهی قوی، طراحی ساده، دوام بالا و عملکرد درخشان مشهورن. ضمن اینکه محصولات این برند به دوام بسیار بالا مشهورن؛ بهطوری که معمولا خود کاربر تصمیم میگیره اونها رو با مدلهای جدیدتر تعویض کنه و خبری از خرابی و اشکال فنی نیست. سه شرکت ایسوس، MSI و گیگابایت که همگی تایوانی هستن، بخش مهمی از بازار کارت های گرافیک رو در اختیار گرفتن و محصولات بسیار باکیفیتی رو تولید میکنن. تا به امروز چهار گروه APU با خانواده های A4,A6,A8 و A10 معرفی شده اند که دو گروه اول (A4, A6) شامل مدلهای دو، سه و حتی چهار هسته ای است و برای بازار کامپیوتر های خانگی ارزانقیمت طراحی شده است.دو گروه دیگر یعنی (A8 , A10) تنها شامل مدلهای چهارهستهای بوده و برای سیستم های رایانه ای متوسط و گران قیمت تر در نظر گرفته شدهاند. ظاهراً AMD در حال تلاش است تا جایگاه از دست رفته خود در بازار را پیدا کند و پا را از آن نیز فراتر بگذارد. باری دیگر باید تاکید کنیم که گزینههای دیگری از سایر برندها هم وجود دارند اما نباید فراموش کرد که برخی از فناوریهای پیشرفته و متمایز صرفاً توسط AMD یا انویدیا توسعه پیدا کردهاند و به همین دلیل اصلاً عجیب نیست که در کارتهای گرافیک همین شرکتها به کار روند.
کارت گرافیک دارای قطعهای به نام پردازنده گرافیکی یا GPU (Graphic Processor Unit) است. همونطور که در حوزهی ساخت پردازنده مرکزی، AMD رقیب اینتل محسوب میشه، در زمینهی پردازنده گرافیکی هم این شرکت با Nvidia رقابت میکنه؛ یعنی در هر دو بازار بهترین عملکرد رو با پایینترین قیمت عرضه میکنه. در مقابل، برندهایی مثل ASRock و EVGA تمرکزشون رو به ساخت محصول ارزونقیمت معطوف کردن. البته نباید از ام اس آی انتظار داشته باشید مثل ایسوس، قدرت و ظرافت رو در بهترین حالت ممکن با هم ترکیب کنه. شاید شما یک کاربر ساده، طراح 3 بعدی و دیجیتال و یا گیمر باشید. با این بودجه شما می توانید یک کارت گرافیک حداقلی برای خروجی تصویر گرفتن، تماشای فیلم و دیگر مصارف عمومی تهیه کنید. علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم . پس اگه دنبال کارت گرافیکی میگردین که بتونید با خیال راحت اورکلاکش کنید، MSI انتخاب اول شماست؛ چون قطعا محصولات این برند، سیستم خنککنندهی قدرتمندی دارن که از این ویژگی حمایت میکنه. محصولات EVGA بهدلیل داشتن سیستم خنککنندهی پرقدرت و نرمافزار اورکلاک اختصاصی از رقبای خودشون متمایز میشن.